Garanties


Wij als webshop staan voor betrouwbaarheid en transparantie. We willen onze klanten voorzien van alle informatie die ze zoeken, en alles zo echt en eerlijk mogelijk communiceren naar de klant toe. Wanneer er op onze website een aankoop wordt gedaan, geven wij de volgende garanties:

Veilig betalen - We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en onze betalingen gaan via Mollie, Mollie is voorzien van het SSL-Certificaat wat betekent dat alle betalingen via Mollie volledig veilig en versleuteld zijn. Voor de klant betekent dit dat je altijd risicovrij kan betalen op welke manier dan ook, met iDEAL, Paypal, Maestro, Mastercard, Visa, Bancontact en Belfius. 

14-Dagen Bedenktermijn - Mocht je niet tevreden zijn met een product? Wat uiteraard voor kan komen, dit is helemaal geen probleem. Dan kan je het binnen 14 dagen retourneren en krijg je het volledige bedrag teruggestort! 

24/7 Service - Onze klanten krijgen alle aandacht die ze verdienen. Daarom geven wij een garantie dat er op alle vragen binnen een aantal uur reactie wordt gegeven. Wij zijn bereikbaar op het e-mailadres info@clamari.nl. Deze pagina wordt onderhouden door meerdere klantadviseurs en is iedere dag van de week bereikbaar.

Geen Verzendkosten - De kosten voor het verzenden nemen wij ten alle tijden volledig op ons. Je profiteert dus van GRATIS verzending. Hier hebben wij voor gekozen omdat verzendkosten geen obstakel zouden moeten zijn om ons fantastische product te kopen.